exotische planten en decoratie

Over ons

Hallo plantenliefhebber!

Wij zijn Nadia en Guus en samen runnen wij sinds 2008 onze winkel ‘Canna-Banana’.

Ik (Nadia) was van jongs af aan verzot op planten en dieren, toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde stond mijn slaapkamer al vol plantjes. Een afwijking die ik van mijn moeder erfde 😉 Bij Guus beperkte de interesse zich tot het absoluut noodzakelijke werk in de tuin. Zoals het gras afrijden, de haag scheren en kleine karweitjes. 

Na het bekijken van een reportage over winterharde bananen in een tuinprogramma, werd onze eerste exotische plant aangekocht. Zonder het te beseffen was onze passie voor tropische (winterharde) planten geboren. 

Door altijd maar weer nieuw plantenmateriaal te kopen, werd de tuin al snel te klein, om nog maar te zwijgen over de winter… Toen er in elk denkbaar plaatsje in huis delicate plantjes stonden te overwinteren.

 

Daarom kochten we einde 2006 een bedrijf op 2,5 hectare met een serre van ruim één hectare aangekocht, dat al enkele jaren leegstond.

Met grote trots, na anderhalf jaar zwoegen, openden we ‘Canna-Banana’. Met als doel: mooie, betaalbare tropische planten voor iedere tuin aanbieden.

We delen heel graag onze passie met jou. Kom je bij ons langs? Dan geven we jou graag alle uitleg die je nodig hebt om jouw keuze te maken in ons mooie aanbod.

Tot snel!

Nadia & Guus